Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

GiveAway : Specky Kitty By Nayli

Assalammualaikum w.b.t..

GA kau Mai join sebab hadiah die awesomeeeee :D So sape nak join boleh klik banner kat bawah erh ^.^ Korang patut join untuk support and try nasib kite tengok dapat hadiah ke tak :p



Hadiah-2 yang ditawarkan :

First place : 1. Specky Hello Kitty [dapat 3]
                    2. Header GIF with doodle transparent [dapat satu]
                    3. Blog + Full edited Blogskin
                    4. Mini doodle [dapat 4]

Second place : 1. Spek Hello Kitty [dapat 2]
                        2. Simple header with doodle transparent [dapat 1]
                        3. Dapat satu page
                        4. Mini doodle [dapat 2]

Saguhati : 1] Dapat jadi admin page SINI [sorang je yg lucky]
                 2] Mini doodle [dapat satu] *5 orang je yg bertuah

Tu je syarat-2 die.. Dibuat oleh adik comel, mude lagi pemilik GA ni :D So jom support yeah ^.^ Harap-2 bertuah untuk menang sebab nak baiki blog Mai yg comot ni -.- Wassalam

Tak kait : Perempuan gedik kalau nampak lelaki pantang, mesti kegedikan akan terserlah -.-

3 comments:

WaneyRedza said...

Hye hye.. Jomlah join Segmen : 1000 Kasih Bertaut :) http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/11/segmen-1000-kasih-bertaut-2013.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...