Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

'FIRST GIVEAWAY BY FASYA FASYU !'

Assalammualaikum w.b.t..

Wahhh fasya fasyu buat GA, boleh kate besprenz Mai la dalam blog ni :D So korang yg ternampak wajib join tau nak support baginda erh beliau erh cik erh ape-2 je la -.- Korang yg nak join klik banner kolorpul kat bawah ni [comel tau fasya ur banner :D].


TAG : Aida Omar, Didiey, Zizie, Ivy
Dah lame follow blog Fasya ye la kate kawan, kenal Fasya mase awwal-2 blogging legging lagi ^.^ Erh tercite sejarah perkenalan pulok xD haha. Korang kena sunat erh bukan sunat follow twitter jaya and subscribe Fasya kayh kalau xnak takpe tapi digelakkan lah xD. Tu je simple kan syrat die yang berbelit entry Mai ni hah xD huahua. K bhoiii. Wassalam ^.^

Tak kait : Berani Fasya mencube buat GA Mai punye GA xgerak lg ni T.T sponsor bru ade 3 ketul erh orang

6 comments:

kinara kinatara said...

waaa.cantik banner dye..:)

Nurul Farahizzati said...

goodluck! zizie nak join jugak la... ^_^

Fasya Fasyu said...

amboihhhh. ade org sebut sebut nama fasya yee ? heee. thanks mai sbb join ! good luck bestie :D

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..sesame :D and thankss ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...