Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Jam dinding yang awesome

Assalammualaikum w.b.t..

Hamboi tajuk ade awesome lagi. Hehe, I loiiiike awesome word :D Nak share dengan kau-kau orang ni jam dinding yang awesome. Macam dah habis modal je nak buat entry kan xD agaga. Sebab nak pikir pasal satu entry yang xjalan-jalan lagi ni, so sementara tengah memikir nak hadapkan minda korang dengan gambar-2 je dulu.. Cuci mate tapi bukan window soooping tau :p Tengok lah bawah erh. Nanti dah penuh idea hotak Mai ni, Mai akan post entry yang beridea sikit tu ^.^ muaaahhh [nyamuk bg ciuman selamat malam kat kengkawan semua :D]

pelajar biologi kalau geli katak betul bawak yg ni kat cikgu kau xD haha

mulut cik Bedah mase tengah gossip :p

waaa~wane wani di aidil fitri betul la


challenge sikit dekat korang nak tau pukul berape :D

kite putar lagi putar lagi sampai pitam @.@
So macam biase nak tunjuk pilihan Mai, hoho. Kalau lapar xde makanan nak makan aku telan je jam ni xD agagaga

nyummm-2 nmpak macam sedap. Tambah cukup rase
Hohohoho, sudah habis entry kali ni. Simple je kan tak payah banyak cakap bagi gambar je. Hehehe. Rilex-2 pemanas badan je ni. Lepas ni nak kupas bawang erh i mean satu isu.. uwaaa~ macam selami jiwa dengan Dr.Fazilah Kamsah je xD haha.. Wassalam n bhoiiii

Tak kait : Jalan dengan megah keliling bilik dengan selipar comel berbulu wane kelabu [auwwww so kiutttt]

2 comments:

alia syuhada said...

yang last tuh membuatkan alia lapar , hee ,yang first tuh , pliss lahh ! gelii !!

Nur Amalina Maisarah said...

ikikikiki xD eii xsuke ke katak..katak comel la :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...