Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

'Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat'.

Assalammualaikum w.b.t.

'Hah contest lagi hari tu kate xmau join buat mase sekarang'. Alahhh join ni pun pasal nak srory moru pasal sahabat Mai [chewahh skema kau]. Hadiah die shawl, Mai xpakai shawl dah, dah stop pakai so kalau ade rezeki insya-Allah, Mai bg shawl ni dekat bestie Mai Abil lah :D hehe. Kat bawah ni header Cik Didiey :


Kat bawah ni kena letak gambar dengan sahabat -.- adoi malas nak letak lagi gambar Mai comel tapi sebab syarat die so kena la letak, kepade kengkawan ku, ku malas mintak izin nak letak so ku letak je erh xD haha


Hah biar beramai-ramai dalam ni. Cik Amalina xde dalam ni so harap jangan terase :p hehe. So ni lah kawan-2 Mai yang Mai sayang. Kurang due orang Amalina n Iwan. Amalina kelas lain and Iwan dah sesat ditelan bumi xD wkwkw. Yang paling tinggi tu Bonzer [wahhh kau dulu cik bon aku cite]. Die ni selalu suke cari pasal dengan Mai tapi die okay, best borak dengan die. Then yg laki second tu Zubair, die hensem [suke puji die xD], baik n mulut die lepas kadang-2 -.- Then yg tengah-2 antara cik Bon n zubair tu Azie [mama gang], cantik and peramah. Sebelah die yg xnampak muke tu xD Abil, dielah bestie yang paling terbaeeeeeekkkk sekali :D Then yg duduk buat peace tu Intan. Kurang rapat tp Mai letak je, n yg sebelah tu Mya yang comel sangat, ramai peminat sebab cntik. Die baik gilerrr. Hah yang kuning tu spongebob -.- hahaha, xperlu cakap tu sape kayh. Kay tu je sebab Didiey suruh cite ringkas . haha.. Habisssss~ Nak tag dekat :


Hah tu je, habis dah syarat. Kay chau dulu malas nak pot pet nanti korang bosan dengan Mai xD wehheeee~ [sambil berangan tempah kek kawin untuk mase depan]

Tak kait : Abg fb kesayangan dah pulih dari koma xD haha, xmengajuk dah dengan Abg fb

9 comments:

~didiey~ said...

thanx sbb sudi join :)
good luck...

follow balik

Amalia said...

singgah sini baca cerita :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

Aida Omar said...

haha kelakar entry kamu nie.. moga persahabatan korang berkekalan :)

Aida pun join contest yg sama :
http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Nur Amalina Maisarah said...

amin-2 :D salam kenal Aida ^^ wow cik tak gmbar die :D

Nurfara Hani said...

Dah bace entry awak dan follow sini.. Saya pon join contest ni..

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat.html

Nur Amalina Maisarah said...

heee~thankss follow..dah follow lame dah fara hani ^^

Cik Amal said...

saya dah lama follow sini
good luck dear ! ^.^
dari contest yang sama

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

ツainjalutツ said...

heyhey ! bestnya cerita dia, saya pun join contest yang sama :) jemput singgah baca entry saya pula :D

http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

gud luck !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...