Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Segmen Jom Follow Kpop Blogger.

Asslammualaikum w.b.t..

Hohoho, segmen lagi la kite join sebab kan kite bosan :3 [comel tak kite]. Okay stop. Sorry-2 td orang lain taip xD [agaga]. Hah segmen kpop kau. Suke lah Dik Jemah kalau ade K-pop-2 ni. Sorry,sorry,sorry,sorry, naega,naega,naega,meonjeo , erh ternyanyi pulak. Maaf,maaf, ober excited pulak :p Okay banner di bawah yang minat k-pop wajib join xD nak join kau tujukan en.tikus kau dekat banner then kau picit tikus kau, hah then taraaaa~ magic happens [mengarut tahap Gangnam Style].



Kena jawab soalan yg owner sediakan, pasal kpop kau so dengan rela jantung saya jawab :D

1]Kenapa korang minat korea?
.:: Sebab first time tgk Oh My School, sape pernah tengok :D best giler kan dah la ade Choi Min Ho [melting like ice-cream cornetto xD]. Jatuh jantung dengan Min Ho then start layan K-pop

2]Drama atau movie korea apa yg korang suke?
.:: Ya Allah, banyak gilerr kot xD tp xpelah Mai list je la To The Beautiful You [sebab ade Min Ho] and He's Beautiful [first Korean's Drama yg Mai tgk :D hoyeaaah].

3]Seba ape minat Drama or movie korea ni?
.:: Haiyok dah tertaipkat number 2, so taip lagi sebab memang suke ber'pot-pet'. Sebab ade Min Ho yang hensem gilerrr , ade Jang Geun suk yang awesome and cerite die memang awesome lah. Korang patut layan . Kalau nak layan download je dekat Kshownow ^.^ Best wa cakap luuuu~

Hah tu je.. Penat ber'pot-pet. Nak jalan-2 makan hati jap dekat blog orang lain. Adiooosss and Wassalam ^.^

Tak kait : Esok result keluar and ape Mai tengah buat ? Rilex sambil tersenyum macam orang tak betul xD agaga

3 comments:

Juliana lia said...

sya pun suka tgk cerita ttby jugak
http://chocolate-julia.blogspot.com/ :)

Juliana lia said...

#update senarai peserta segmen jom follow kpop blogger ni linknyer http://chocolate-julia.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-jom-follow-kpop_14.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...