Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah"

Assalammualaikum w.b.t..

Dalam sibuk-2 masuk balik u ni sempat lagi join GA cik Mai ni kan..Sape nak join klik bawah ye sebab kalau tak cukup 30++ nnt terbatal T.T hehehe..


So kena story moru pasal bestfriend or bestie kite :D kat bawah ade la serba sedikit sekuncup pasal member-2 baik Mai yang awesome-2 [sambil dengar lagu Shinee -.-, motif sangat kan].


.:: Ni Abil or Nabilah Syahirah Binti Azahar [hamboiii]. First time kenal dengan die mase form 4 and dudk sebelah dalam kelas. Mase mule-2 kenal Abilkan Mai perasan die suke buat mate bulat kalau kite cerite, kadang-2 rase lawak je nak gelak tgk Abil. Abil ni baik and penyabar. Susah giler kau nak buat die marah sebab memang jenis xcepat terase, suke senyum. Kalau cuti selalu plan-2 dengan die nak hang out mane-2 but this sem xjadi hang out sebab Abil bz bercuti, wkwkw. Tengok die, manis kan..Single lagi kau [wewweeeeiiit xD]. Ni lah antara bestie Mai yang terbaeeekkk woook.. Abil kadang-2 careless sikit tapi careless die tu lawak n comel xD Alhamdulillah sepanjang kenal ngan die [4 tahun], xpernah lagi bermasam cuke erh muke. Die awesome die kawan Mai die bestie Mai ^.^ Sayang Abil.


.:: Ni pulak Mina or Nor Amalina Binti Barudin :D Pernah buat entry pasal die wish birthday ^.^ Tue dah kau Mina xD wkwkw. Okay die ni Mai kenal since sekolah rendah dalam 9 ke 10 tahun dah kenal die. Die ni orang yang sangat suke tegur aorang [peramah giler bhaiii]. Suke senyum and sangat menghormati orang tue [calon isteri boleh la ni :p haha]. Tapi kadang-2 kebaikan die tu disalah erti oleh orang and menyebabkan jadi err orang mengutuk tapi sokay la kan orang kutuk kite tande kite dah selangkah ke hadapan dari mereka yg kuno ni kan xD huahua. Die pun baik and awesome.. Dah due sem sebilik ngan Mina n Abil. Dieorang ni pun jenis kepale boleh layan kepale giler Mai and Mina ni manje sikit xD *lariiiii. haha, die kawan Mai, die semangat hidup Mai ^.^ Sayang kau dear :*

Okat that's all pasal bestie-2 Mai. Ade je lagi pasal bestie-2 Mai yang lain tapi err nanti jadi nobel lagi [err Jowo pulak Mai ni =..=]. Dieorang hadir dalam hidup Mai bagi menyerikan lagi hidup Mai di dunia ni and segala gaduh baik kiteorang ni mengeratkan lagi persahabatan. Cube saling memahami and bertolak-ansur :D Tu je and nak join contets ni join tau :D Wassalam.


Tak kait : Encik Old Crush mule memunculkan diri setelah 6 tahun menyepi =.= wuaaaa

4 comments:

Momok Gemok said...

thnks tag! insyaAllah, join :D

Mar Haini Abdul Rahim said...

thanx tag ! nanti mar join oke :D

Nurul Farahizzati said...

selamat bergiveaway :)

Nur Amalina Maisarah said...

Momok and Mar : okay no hallah :D
Farahizzati : tenkiuuu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...