Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Sorry and Thanks :')

Assalammualaikum w.b.t..

Hamboi kau kenape tah bulan 12 ni Mai syahdu giler, ni gara-2 budak tongek tu la >.< [kay die dipersalahkan pulak =..=]. Hahaha, soory pasal ape pulak kan sebab firstly sorry yang hantar link ajak join GA tp maybe ade yg Mai tak join sebab busy x busy sangat tapi busy jugak. Baru masuk sem baru la katekan -.- And lately elektrik tade kau keras atas katil sebab tak bloeh bukak lappy T^T Cer kau bayangkan kalau mmg kite hidup mcm zaman batu without teknologi and lampu kipas segala ? Agaknye boleh survive tak, entah Peah Jemah Dollah segala ade yang jadi gilak kan xD erh terlari plak.. Sorry jugak kalau ade followers Mai yg Mai dah follow gune button kau yg comel giler kat blog kau sebab kau xletak followers widget tapi Mai xde dalam followers korang. Banyak code hilang dekat template blog Mai ni T.T So mention bawah kat komen kasi tau Mai ade tak yg belum Mai follow kay ^^

And thankss sebab ape, sebab mase Mai patah hati sangat semalam ramai yg care :) Along pun bagi semangat and kawan-2 dekat bilik ni. Dieorang sedapkan hati Mai kate maybe dieorang kawan je [dieorang tu org yg dah kecewakan Mai :(]. Andddd ade jugak kawan blogger yg baik hati ambik berat :D Adik Alia [Picit SINI kalau nak terbang ke blog die] die pun bg semangat kat Mai and kawan Mai Didiey pun same :D thanksss korang-2 semua ^.^ [Picit HERE ke blog Didiey]. And of course thanksss to Allah la sebab Allah bg Mai semangat and kekuatan. Mai mengadu kat Dia la banyak-2 baru rase tenang giloooossss xD Alhamdulillah. Kay tu je sebenarnye xD Wassalam

Tak kait : Guling-2 atas katil je semalam sebab elektrik xde xD Satu bilik macam ulat gonggok makan sayur bayam sebab bosan =..=

2 comments:

alia syuhada said...

eh kak ! ada nama kita lah, hee^^ . Tak de lah , biasa alia buka blog akak,akak ceria je,biasa alia baca blog akak pun gelak2,ni tiba2 semalam sedih , *tak mo akak sedih2,hee^_^

Nur Amalina Maisarah said...

hehe...saje buat entry ni..thankss tau Alia ^^ biase la akk tgh sedih sikit smlm sebab kecewa ngan someone :) now dah okay sikit ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...