Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

#Blog Review December 2012

Assalammualaikum w.b.t..

Hah seperti yang dijanjikan beberape hari yg lalu [eceh skematik pulok =..=], Mai nak review 2 blogger terpilih. So the first lucky person is..... [bunyi piano usang xD] Zazuen !!! :D

.:: Name die yg sebenar - benarnye is Muhammad Adib Aiman Bin Aswar [wah sedap name]. Kau masuk blog die kau akan dihadapkan dengan bahasa die yg sopan, saya awak :D err awk tu kurang pastinye ye anak-2 sekalian alam. Simple blog and kemas jugak susunan die. Keep it up adik ye, rajin-2 update entry and promote blog ^.^ Dah nak berjaye tu xD huahua, kau klik header kat atas er bawah, bawah untuk terbang dgn warne berterbangan [kate zazuen], ke blog die ^^ Btw die dari 12 tahun dah berblogging woii Taikoo, erh otaiii :D



.:: blogger yg kedue yg menjadi pilihan suri rumah erh ? haha, die ialah Cik Nevarno :D hoho, die ni salah sorang kawan blogger Mai yg Mai selalu k.i.t. jugak la. Dari gambar comel orangnye ^.^ Kolor pilihan die warne coklat, Mai pun suke kolor cokelat tu, cantik and tenang and boleh pikir pasal cokelat je mase tgk, huahua. Series blog comel and kemas. Just pasang kotak followers widget je. Hehe, sebab nanti susah nak follow nak-2 Mai ni ade prob giler nak follow orang gune button follow tomey-2 tu T^T. BTW blog die loading cepat :D so kau xkan rase macam nak makan cekodok sambil tgk spongebob ^.^ Entry die banyak pasal life die, ade jugak interesting info and i think menarik nak dibace.  Ade pasal bff die [lelaki, uuuuuuu, haha]. Okay nak tahu lagi pasal die kau pi la terjah ke terbang ke tersemput ke kat blog die, btw kau follow die follow balik :D


Hah tu je la setakat ni yang akan Mai review, yang lain tunggu next month erh xD Time tu dah January wah cepat mase berlalu makin singkat umur kite kan. So muhasabah diri, jangan terlampau enjoy and jangan terlampau sedih ye kawan-2 ^.^ peace yooo. Wassalam.

Tak kait : dah masuk u dah T^T rindu ibu ayah along and arief and eri [ciss gedik di situ =..=] btw kau jangan tanye motif Mai buat review ni kay kang Mai laser xD [hehe, tanye pun takpe]

4 comments:

Adib As said...

hahaa. tqvm sis. Sopan eh? lepas ni rasa macam nak berkau-aku laa. Eh, otai kebende? Follower dok menciput lagi. haha:) thanks again. nanti saya buat entri pasal ni:)

Nur Amalina Maisarah said...

haha..followers tu xpenting la ramai ke x yg penting org yg bce netry kite :D sesame ^.^

Cik Nevarno said...

mai... !! owwh how sweet...thnx sgt2 cz sudi review blog nana..eh hamboeh tang BFF tuh macam ditekan kan je hahahaha..soe late respon..agak kebizian huhuhu...thnx sgt2 eh?nanti nana review blog mai plak taw?

Nur Amalina Maisarah said...

haha err yg bff tu ? teetttt xD
kay thnaks back Nana ^^ btw sokay lmbt :D jnji tgk..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...