Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

GA and segmen baru kau patut join :D

Assalammualaikum w.b.t..

Hoho, okay disebabkan Mai cannot - cannot join segale segmen and GA sebab masalah dah mule masuk belajar [erghh GA Mai cmne ni, bile nak start entah =..=]. So Mai nak promote la GA or segmen yg org invite Mai and tag tp Mai xjoin. Kesian korang kan sebab Mai xjoin xD agaga [perahsan mcm penting je Mai ni :p].

1. Ni join December wish kau join tau sebab Mai ade sponsor xD agaga


2.Ni pulak banyak jugak Mai tgk blogger join but Mai cannot-cannot join so kau jd wakil Mai boleh xD

tangan yg menggenggam otak

3.Ni si blogger Yanie.Ade jugak die invite Mai so sape yg nak join plissss klik banner bawah. Join tau. Semua GA kat atas ni memerlukan kerajinan sebab hadiah mestilah mantoooop xD


4.Ni Mai ditag..Errr segmen contact lens so Mai xpakai contact lens kau la pakai so pi la join :D hehe


Tu je la buat mase ni n mungkin lah erh akan diupdate kalau ade yg invite lg.so kalau nak Mai promote GA kau boleh tp join insya-Allah la nanti-2 bile cuti and internet Mai super pantas xD haha.. Kau yg dah bukak ni jangan lupe join tauuuu !

Tak kait : Dapat kad siswa hari ni budak-2 berebut macam dapat duit 500 =..=

8 comments:

hananhadila said...

wah , sumenye hanan x join lagi , nak join la :D

Nur Amalina Maisarah said...

Hana : hah bagus-2 boleh la join jugak :D hehe..
Liyana : no sweat dear :D

miz ruha said...

Rajinnya promote...
Btw, comel header mai... ^_^

Nieyxzha Hassan said...

Comel blog..sweet sangat..

Nur Amalina Maisarah said...

Miz Ruha : hehe sebab xdpt join so tolong promo la ^^ tengsss :D
Nieyzha : hehe..tengs..sweet mcm sy kan xD hehe kiddin'

kay_are said...

tak pernah lagi jumpe blogger promote ga tapi tak join ni.. huu..

Nur Amalina Maisarah said...

hoho..first time kan xD
ni promo sebab xdpt join n ditag :D hehe . joinn tau ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...