Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Freebies : Button FB, Twitter and Blog

Assalammualaikum w.b.t..

Nak ambik komen ye tak payah kredit segala and sorry buruk saje je try xD Width 66 height 76







Untuk tahu care letak korang boleh refer SINI. Nak gune image ni just ganti je url image tu tapi kalau nak la xD Wassalam adiosss

9 comments:

alia syuhada said...

Wahh ! Akak sekarang main buat 2 freebies ! Kita suka yang ada garis putus2 tu , macam dijahit , hee . Tapi kenapa tak ada colour pink ? *lebih2 pula alia , hee*

Nur Amalina Maisarah said...

hehe memajukan diri xD
hamboi..agaga..sebab xde pink tu kan fb biru twtter pun biru blogger oren xD agaga

Sherlyanna Angiela said...

boleh ambil ke freebies ni secara percuma??? tanpa credit??? ( tidak pasti )
minta maaf sebab menyusahkan...

Nur Amalina Maisarah said...

Sherlyanna : yess :) ambik je but komen dlu ^^ btw xmnyusahkan pun :D

Sherlyanna Angiela said...

singgah... ok, saya nak ambil satu, cantik betul tu freebies... thanks... ^^

Nur Amalina Maisarah said...

wc and tengss sudi gune ^^

NurAmira said...

saya ambil satu..comel sgt2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...