Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Review blog #Sponsor

Assalammualaikum w.b.t..

Hari ni Mai nak review satu blog pemenang yg Mai sponsor [tepukan gemuruh]. Wah xsangka cepat pulak habis GA tu and Mai tak alert langsung yg GA tu dah habis =..=. Nasib pemenang tu inform Mai, hehe tengsss ^^ So pemenang die [bunyi seruling]...Erynnn :D Tgk review kat bawah ^^



Bagi Mai blog Eryn ni simple tapi still ade cantik die. Eryn seorang yg kretif giler kau. Kalau tgk care die buat entry untuk join GA or segmen mesti ade kelainan dr peserta lain. Macam yg December wish ni Eryn buat version gambar yg xdapat dipikirkan orang melainkan kau tiru die lah kan. Memang kreatif :D Suke Mai tengok setiap entry Eryn. And mostly entry Eryn in  english. English die bombastic jugak kau, kalau Mai mesti dah bunyi macam bangla xD Die mude setahun dr Mai ^^ Susunan dalam blog dah cantik dah tapi errr tittle memang xde ke erh ? Or bband Mai lambat loading, haish xtau la. Kau nak tgk kau tekan je gambar kat atas ^^ Btw Eryn, Mai rase better eryn letak older post dekat tepi sidebar, senang nak cari post yang lame or baru ^^ Tu je review kali ni and congratz sangat sebab menang. Dah agak Eryn mesti menang sbb kreatif :D Trimasss and Wassalam

Tak kait : Cantik kau care Eryn buat entry join GA, kau xpercaye kau pi la blog die :D

4 comments:

Kay said...

smart nya english diaa

Maria Menado~ said...

wah. nice. boley terjah lagi ni.. hehe~

Dunia Wilma said...

Bestnya kena review ^_^

Nur Amalina Maisarah said...

Kay : kan, pandai sangat speaking. ^^
Maria : terjah lah erh ^^
Dunia Wilma : hehe, nak kena review ke ? tunggu bulan satu erh ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...