Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Tolong Mai Tak Boleh Follow melalui Firefox :(

Assalammualaikum w.b.t..

Korang pernah tak lalui or tengah lalui mcm Mai skrg. Everytimes Mai klik follow button someone mesti xboleh. Dia mintak Mai log in dengan account yg Mai ade and Mai pilih lah google then bile log in dia balik semule ke page yg suruh log in. T^T Anyone macam mane nak solve. Pleaaaseeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Kalau google chrome Mai xboleh pakai sebab ade problem. So pleaseeee and sape ade solution boleh la komen or bgtahu je dekat inbox page Mai. Kalau tak Mai tak boleh nak follow sape2. Sediiihhh :'( Mai follow pun through handphone. Takkan selalu nak purchase internet. Kuruihhh lah purse Mai =..= Kay tu je. Wassalam

Tak kait : btw dah try uninstall google chrome but sebab internet slowwwwww xboleh nak run installer tu. Hampeh giler menyesal download RM

4 comments:

awanflufy said...

try clear cache firefox tu, mungkin blh membantu.. :)

awanflufy said...

klu tak berhasil, tutorial ini mungkin blh membantu :)

Link : http://amijacuwada.blogspot.com/2012/11/tutorial-cara-lain-untuk-follow-blogger.html

Nur Amalina Maisarah said...

Awanflufy : okay dah boleh dah..thankssss ;D

Aditi Ray said...

New Year is the best event for everyone so celebrate this New Year 2017 with us and send some wonderful and awesome New Year Wishes, Greeting, Quotes and many more for your Love ones.
Best Wishes 2017
New Year Wishes 2017
New Year Wishes Messages
Christmas Messages 2016
New Year 2017 HD Wallpapers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...