Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

SEGMEN SIMSEM BLOGGER BY RISHAMELON

Assalammualaikum w.b.t..

Okay kawan2 firstly dah lame tak membebel panjang dalam entry yg join GA or segmen :D Nak ajak u ols semua join segmen ni even Mai belum kenal2 lg blogger yg anjurkan ni -.- hehe. Pleaseee join and click HERE okay. Tak boleh nak backlink dekat pic sbb line slow T.T No hadiah but atas tujuan mengeratkan silaturrahim :)


Actually Mai agak tertarik nak join sbb nampak mcm nak luaskan lagi persahabatan antara blogger tu ade , chewah kan, then tgk Risha or Farisha same umur dengan Mai :D Yeay ade geng same umur kalau tak mesti jumpe blogger2 yg lagi mude dr Mai. Terase tuanya :D hehe.

Okay next fb kalau nak add button atas tu but not recommended sgt sbb Mai jarang app kalau org yg Mai tak kenal so korang boleh like page Maisarah Rahim [klik je Maisarah Rahim or ade dekat sidebar], for twitter pun ade dekat navigation bar dekat atas tu and yg ni kalau nak follow boleh je sebab Mai akan follow balik ^.^ No worries.Whatsapp and we chat xpayah lah kan. Why don't we communicate dlm fb je or blog :D functioning sikit la fb and blog nnt ^.^


Okay instead of pic Mai, Mai letak doodle sebab err saje malas letak pic. Muke Mai dah terpampang dekat tepi sidebar tu :D hehe. Salam perkenalan untuk Risha and sorry entry panjang and a little bit boring :D hehe. Moga kite dpt terus keep in touch okay Risha ^^

Tak kait : Susah sgt ke nak maafkan org even org dah merendah diri mintak maaf. Awak pun salah jugak -.-

7 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

selamat bersegmen ye and happy bw ^

Wanie Zunidan said...

Selamat Bersegmen (:

Risha Melon said...

hee thnks join.salam kenal.ni update terbaru.Risha ade letak page ni dekat menu tab Risha.kalau nak tambah/ubah ape ape bagitahu je ok.link2 korang bagi tu Risha pasti follow.hope boleh jadi geng korang^^
http://rishamelongadis.blogspot.com/p/simsem-blogger.html

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

salam perkenalan dari saya...done follow awk..:)..

Risha Melon said...

Salam..Risha nak tanya pasal geng SimsemBLOGGER ni . Risha nak buat bloglist nama korang . walaupun tak dapat sambutan . tapi Risha nak kumpul kan korang dalam satu chat senang nak kenal and plan apa apa . so nak bukak undi korang boleh chat dekat mana?harap reply ye..dekat page ni http://rishamelongadis.blogspot.com/p/simsem-blogger.html

Aefa Aerisya said...

dr segmen yg same ^_^

Risha Melon said...

Salam..geng simsem . maaf dekat sini banyak banyak . segmen tu terpaksa di hentikan sebab mula awal next year risha langsung tak boleh bagi komitmen dekat blog..sorry sebab Risha baru dapat tahu something yang membuat kan Risha susah nak on blog selalu next year bukan macam sekarang. semua akan di padam,maaf atas usaha korang tapi risha akan biar kan blog korang dlam bloglist risha ok . janji :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...