Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Art Trade 4 : With Wanie Zunidan

Assalammualaikum w.b.t..

Okay hari ni Mai buat art trade dengan wanie pulak. Belum dapat lg doodle dr Wanie but kalau xde pun xpe wanie Kak Mai xkesah. Doodle ni Wanie anggap je sebagai hadiah perkenalan kite ^.^ click SINI untuk ke blog Wanie :D So dekat bawah ni doodle dr kak Mai untuk Wanie ^^ Hope suke :)


Okay hope u like it Wanie :D Wassalam

Tak kait : Jom bace al-Fatihah untuk pejuang2 Islam dan saudara2 muslim kita yg sudah meninggal dunia. Al fatihah

6 comments:

♥♥ Nur ♥♥ said...

Wah! Comei nyewwwwwww!!!!! Untung badan...hhhhi

Nur Amalina Maisarah said...

Hee~kalau awktnak jugak bereh je

Wanie Zunidan said...

Comel-ii , terima kasih kak mai (: *terharu*

Nur Amalina Maisarah said...

Wanie : hehe no hallah dear :D

Mazni Munawar said...

lawanya. dh lama saya tk ber art-trade ni. huhu ^^

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..alhamdulillah thankss.. :D jom art trade nak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...