Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Art Trade 3 : With BudoxeLee

Assalammualaikum w.b.t..

Dah lame budoxe sent art dia dekat Mai tapi Mai kay 'busy' lah sangat dengan study so xperasan langsung. Mase cuti baru lah nak belek balik page Maisarah Rahim's blog tu. So ni art dari budoxe :


Wah2 siap ade handsock lagi. Suke kau. Gaya xmacam Mai? haha actually mase tgk ade gaye mcm Mai and pelik jugak erh aku ade baju ni ke. haha. Kay this is from Mai to budoxe :





Okay tu lah art dr Mai. Okay patut dah lame berdoodle makin maju tp Mai tgk mcm buruk je macam buruk je. Sorry la budoxe sebab buat malam2 -.- Btw I've try my best :D Wassalam

Tak kait : Feel free to ber'art trade' dengan Mai tp hope puas hati dgn hasil dr Mai lah ye xD

4 comments:

Wanie Zunidan said...

Wani nak satu dari kak mai boleh ? :D

Nur Amalina Maisarah said...

Bereh je wanie. nt kak mai da siap kak mai post dkt shtbox wani k :D

budoxe lee said...

wah bestnya~ tq mai.smart2 hehehe
peace yo!

budoxe lee said...

sini
http://budoxesquire.blogspot.com/2013/10/sincere-blogging-art-trade.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...