Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

33 Days Lucky Draw Birthday Giveaway by AtienStory

Assalammualaikum w.b.t..

Bismillahirrahmanirrahim..


So kak Atien, here's my wishes :D

"Semoga hari special untuk kak Atien akan dapat penuhi segala impian akak [insya-Allah],
Semoga sentiasa diberkati Allah untuk hari lahir ni ^.^ !"

Okay tu je syarat dia. Simple right ? Okay kak candle tu 3 sbb mcm akak ckp nombor special for this year kan :D May Allah bless u. Wassalam. Btw tamat 3.12.2013 ni okay

Tak kait : Amazed bile tahu umur kak Atien ni tau sbb nmpk sgt mude like a teenagers :D Seriously :)

2 comments:

atien zuraidah said...

Thanks..kek ke 5 saya dpt..gud luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...