Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

SepahTu Memang Superrrrrb !

Assalammualaikum w.b.t..

Siape tak kenal kumpulan SepahTu yg asalnya sepah. Kali ni dengan gandingan 2 pelawak hebat Jep and Shuib dan turut digandingkan dengan Rahim dr kumpulan R2. Memamng mantap lawak depa tadi. Bagi Mai they deserved to get 5 stars :D Lawak dieorang sangat spontan and dari awal sampai habis mmg kelakar walaupun Rahim kurang line sikit tadi. But they still the BEEEEESSSST :D Bagi yang tak tengok jangan lupe tgk siaran ulangan dekat Astro Warna or Youtube. Always support them ^.^ #TEAMSEPAHTU. Bg fans dieorang boleh like page ni SEPAH TU + RAHIM. Juri MaharajaLawak Mega : Datuk Yusof Haslam, Sheikh Haikel, Nora Danish dan Luna Maya.



Nak tahu ape yg best ? Kena lah tengok. Jangan lupe undi mereka okay ^.^ Wassalam. #SumberGambar : FB

Tak kait : Gelak besar tgk SepahTu + Rahim <3

2 comments:

Nurul Farahizzati said...

heboh betu pasal juri malam semalam.. lagi2 luna maya dengan nora danish....

Nur Amalina Maisarah said...

Zizie : kan..mase keluar nora tu mcm hah apesal dia ni -.- then sorang lg luna maya pulak -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...