Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

SimSem Blogger :D

Assalammualaikum w.b.t..

Hah mesti ramai antara makhluk2 sekalian alam yg konfius hape kebenda pulak SimSem Blogger ni. Actually ni nak kate kat u olss la kan SimSem ni sebenarnya segmen but not from Mai from Risha. Same age with Mai. Dia ade menganjurkan segmen which is Segmen SimSem Blogger. Tujuan dia tak lain tak bukan untuk mengeratkan silaturrahim. Apo lai moh lah join ramai2. Risha siap ade buat page lagi tau untuk SimSem blogger. Lebih kurang macam group untuk blogger so kite boleh tukar2 pendapat, jumpe ke gathering ke [kay same je -.-]. Jom la penat Mai promo tau jom la join and jd sebahagian dr kami ^.^ klik SINI kalau mahu join butt bukan kalau mahu join tp wajib tau. Boleh kite jadi geng and borak, borak and borak. Seronok tau Mai pernah join group and ade ramai kawan. Seronok bile part berborak. :D Jangan lupe join tau kawan2. Btw sempena segmen ni ade page yg Risha buat so baru 3 like so korang boleh tolong like tak? [muke kesian :D]

Page Simsem blogger :




Page Mai kalau boleh tolong like sekali. hehe thanksssss :D muah sekali dr Spongebob :p haha




Wassalam.

Tak kait : Hope ramai yg dapat jd geng simsem so boleh la kite mengeratkan hubungan. chewahhhh. Btw bukan untuk gugurl je yg boboy pun boleh :D

10 comments:

Risha Melon said...

hee thnks bnyk2 Mai :)

Aefa said...

dah like :D dah join jugak :D

♥♥ Nur ♥♥ said...

dah add kat bloglist SimSem Blogger :D

Fath said...

nak tanye boleh? awak amek kos ape eh dekat UiTM Jengka tu? And now sem brape?

Syah said...

Jom join GA ni!

last 30 NOV!cEPAT!


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

Nur Amalina Maisarah said...

Sory late respn.busy :) sy kos bisnes n part 6

twinscraftlife said...

안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
twinscraftlife.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...