Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com

Assalammualaikum w.b.t..

Actually segmen ni sepatut dah tamat but Mai still nak join sbg proted and tak setuju dgn laman web ni. Web ni berunsurkan Zina or seks bebas. Jadi as one of the blogger Mai and mostly orang Islam Mai nak bantah jugak sebab mmg terang2 yg Allah haramkan zina. Bayangkan berape byk anak muda and lebih2 lagi umat Islam yg mungkin terpengaruh dengan laman web ni dan merosakkan akhlak. Jadi as a Muslim kite kena ambik tindakan even melalui blog :)



<

Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com

2 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

this is too much.. apa motif mrk nak lancarkan website haram tu huh!

Nur Amalina Maisarah said...

kan....melebih sgt2..rase mkin menjadi2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...