Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Review Pemenang The First 'G' Giveaway by Miss Lulla #3

Assalammualaikum w.b.t..

Okay last blog yg akan direview oleh Mai. Blog ni milik Cik Fie. Actually rase tak layak pulak nak komen blogger otai and famous dr Mai yang pengalaman dalam blogging pun tak banyak lagi. Hehe tapi janji kena la dikotakan :) So bawah ni blog Cik Fie boleh klik and akan terus ke blog dia :D


Nak cerita lebih2 pun Mai tak boleh sebab takde additional info dekat blog Cik Fie. Kalau korang nak kenal beliau [chewah], tekan je sini and akan terus ke fanpage Cik Fie. Blog ni bertemakan biru laut tapi bukan biru soft sangat. Loading sangat okay and macam biase la kalau slow tu korang punye broadband tu dah kena virus siput wkwkwkw. Semua widget yang penting elok tersusun dekat sidebar. Kemas je tgk. Sejuk mate memandang. Chewah. Mestilah dah lame kot berblogging tapi tak tahu lah since bile. Hoho. Bagi Mai lah kan [err kalau tak setuju ignore je okay :D], kalau letak blog archieve better kot sebab senang nak cari entry lame. Hehe kalau takmau pun takpe ^^ Btw Cik Fie ni rajin giler pingkan entry dekat group2 dalam fb. Macam mane Mai tahu sebab Mai friend dengan Cik Fie dalam fb ^^. So ape korang tunggu lagi jom la terjah blog dia and mungkin bg yang belum follow or like silalah buat cecepat okay ;D Tak rugi ^^ Wassalam

Tak kait : Dah join belum segmen Mai ? TEKAN SINI. Dibuka sampai tahun depan. Boleh je request warne or corak :D

2 comments:

Cik Fie said...

thanx review blog saya . sori , baru perasan entri ni . hehe :)

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..sesame no hallah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...