Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Rumah sewa oh rumah sewa :(

Assalammualaikum w.b.t..



Hoho sekarang ni Mai and kawan2 tgh search rumah sewa sebab dah tak dapat kolej. Uwaaaa T.T Kena duduk luar and jd anak tiri uitm dah sekarang. Giler tak sedih. Dah la rumah sewa bukan murah2 harga dekat Jengka ni kalah dekat bandar tahu xD Mai sampai blur nak cari rumah sewa pi cari house for sale. Giler mahal kot kalau ambik yg house for sale. So tgh search lg. Ade tak yg ade rumah utk disewa utk Mai ? :D hehe Dekat jengka je la. Huhu runsing2 sekarang ni tgh cari yg bersesuaian..hoho. Wassalam

Tak kait : doakan Mai dapat tmpt yg baik and selamat okay :D hehe

8 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

nak bookmark? join sini..
http://busyratakiyudin.blogspot.com/2013/06/dengan-komen-dapat-bookmark.html

Adib Veron said...

Hahaa selamat mencari akak! ^^

AkuBahrain said...

Semoga dipermudahkan mencari rumah sewa.... aku pun dulu susah jugak cari rumah sewaa masa kat Nilai, kena berkorban jalan2x cari rumah..haha

Nur Amalina Maisarah said...

AkuBahrin :
alhamdulillah lah aku dah dpt umah sewa even jauh sikit dr u.. Umah semi d .. hehe tu la byk nk kne korbankan..mcm2

Arni vanilla said...

Haha , cari sampai dapat okey ? Jangan berputus asa :)

Nur Amalina Maisarah said...

Arni : haha beres lah..dah jumpe dah..heee~thankss

Nurliyana Mohd Fariz said...

tahniah dah dapat rumah sewa. hope boleh share berapa bayaran bulanan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...