Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Art trade 1 : With Faranym

Assalammualaikum w.b.t..

Okay ade adik Fara request ajak Mai ber art trade dengan dia :D So dengan rela Mai pun accept and dah pun buat. First time nak try ni. Ramai betul tgk doodler try ber art trade. Sebelum ni malas lagi and now dah ade org ajak on lah. So ni dari Mai untuk Fara :D


So here doodle dr Farah :) Lambat sikit update sebab sebelum ni xdapat link doodle ni ^.^



Tak kait : Sesape nak boleh je request mase Mai xbusy la..hehe

4 comments:

Nurul Farahizzati said...

comelnya... nak gak.. hehe :D

Fara_nym (Farahanim) said...

Fara dah siap! sorry sesangat sebab late 2 weeks erk? hmm... harap Mai suka ;) BTW, cantik sgt doodle tu =D

http://faranymboboiboy.blogspot.com/2013/01/art-trade.html

Nurul Alia Syuhada said...

Cantik lah kak Mai. Untuk alia tkda ? hehe.Kalau kak Mai buatkan alia, memang tak berbaloi lah sebab alia tak tahu nak buat apa pun -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...