Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Freebies Rakun Comel + icon shoutbox

Assalammualaikum w .b.t..

Tak nak banyak cakap..korang boleh ambik je doodle and icon shoutbox ni tapi jangan lupe komen..hehe penat I buat tau. Jangan cakap ni korang punye okay ;) . Siap transparent lg kau :D Btw ni teddy Mai si Exuberance xD Dah la lame xmuncul, tetibe post freebies. Takda akses int dkt laptop T.T


Die rabun cam Tuan die xD









.:: hoho tu je la :D Comel tak xD wkwkw. Korang boleh gune letak di header [nak suruh Mai buatkan pun boleh :D]. Nak jadikan profile pic ke nak buat kenang-kenangan pun boleh ^^ Tapi jangan lupe komen tau sebab pernah ade blogger gune tp tak leave komen pun :( Tak cantik la macam tu kan :D Kay Wassalam. Nantikan lagi freebies dr Mai ye sayang2.

Tak kait : berborak pepagi bute dengan die. hoho

4 comments:

fadhil eda said...

salam kenal., eda follow sini ^_^

Norul Rahim said...

cantiknyaaa dear :)

Ain Dzaya said...

omomo..omeynyee.rajin betul buat doodles :)

Nur Amalina Maisarah said...

Eda : Salam kenal jugak dr Mai :D
Norul : thamkss dear ^^
Ain : hehe thankss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...