Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

ST12 - Putih - putih melati [lirik + download link]

Assalammualaikum w.b.t..

Siapa bilang aku seperti dia
Siapa bilang aku cintai dia
Sesungguhnya aku tak benar-benar cinta
Kerna kau tak seputih melati
Kalau ada hitam pasti ada putih
Jika hatimu kelam tak mungkin bersih
Tak usah kau lanjutkan tuk berbagi kasih
Kerna kau tak seperti melati
*Putih-putih melati
Merah-merah delima
Siapa yang baik hati
Pastiku terima
Ulang * 3kali
Okay tu lah lirik lagu yang selalu didendangkan di corong2 radio. Wah skema kau xD Rase macam DJ radio pulak. Kalau rase belum download boleh klik button bawah tu and directly korang akan jumpe web yg boleh korang download. Awesome kan ;p


Itu saje dari saya DJ anda, Maisarah xD Wassalam

Tak kait : Adik nyanyi lagu ni hari2 sampai nak termuntah dah dengar tapi still sedap sebab suare sangat macho :D

2 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Ramai yang suka lagu ni..akak biasa-biasa je..tehehehe..

~ yup..edit full blog pakej a rm50

Nur Amalina Maisarah said...

same la..Mai pun biase2 je :)
~oo 50 ke ? hehe tengss for the info ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...