Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Simple Segmen by Sally Samsaiman

Assalammualaikum w.b.t..




Okay nak join segmen pulak. Cuti ni nak penuhi dengan segmen and GA je. Hoho. Hopefully ade rezeki. Korang pun jom la join. Dah lame xsupport segmen and GA dr blogger2 ^.^ So segmen ni akan habis 13 May ni :D So cepat. Klik je banner tu ^.^ Okay tu aje ye ^.^ hohoh. Wassalam.

Tak kait : huh masih janggal nak berblogging -.- bile nak hilang rase janggal ni 

7 comments:

Sally Samsaiman said...

Thanks sebab join...jgn lupa ada hadiah utk top referral...sally dah update senarai peserta...rajin-rajin boleh la blogwalking...

zhathie said...

dari segmen yg sama & blogwalking sini :)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/04/simple-segmen-by-sally-samsaiman.html

SMA said...

salam..done follow u..follow me back..from the same segmen..http://cetusanhati-aku.blogspot.com/2013/04/simple-segmen-by-sally-samsaiman.html

iu-hazirah said...

dari segmen yang sama
good luck
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/simple-segmen-by-sally-samsaiman.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yg sama..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu yer... follow sekali..dan join segmen ayu yer..sempena hari ibu ..hehehe tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/simple-segmen-by-sally-samsaiman.html

nur wanda Shuhada said...

done follow , goodluck , jemputt dtg http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/simple-segmen-by-sally-samsaiman.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...