Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Sesal Mendua vs Sudah Cukup Sudah

Assalamualaikum w.b.t.. :)

Yes entry kali ni pasal lagu . Kenape sesal mendua vs sudah cukup sudah ? sebab Mai
rasekan lagu ni macam kena je kalau someone menyesal menduakan gf/bf dia then gf/bf
dia reply gune lagu sudah cukup sudah . auwww xD huahua . Best due lagu ni , layan je
setiap hari even this kind of situation tak pernah jadi dekat Mai kan . Mai berangan je .
Ekeke ;p kantoi pulakkan . kayh readers , enjoy ! ^.^ v

sesal mendua by Klangit


VS

Sudah cukup sudah by Nirwana Band

Alamak kecikkan yang lagu nirwana band ni.kalau buat besar font die xjelas T.T so sorry
guys :D Mai layan lagu ni sampai berangan erh ? HAHA . Erh mesti kitee hidup kena
penuh imaginasi bab kate spongebob :D


Spongebob Squarepants ^.^v

Okay selesai sudah entry kali ni . Alhamdulillah n Assalammualaikum semua :D

2 comments:

Kelana Cinta said...

Kreatif..Kelana baru je post entry lirik sudah cukup sudah.Lama tak dengar layan pulak...Haha

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..tenkiu Kelana :D
nak gi tengok la :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...