Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Rindu :D

Assalammualaikum w.b.t..



Hohoh lame giloos Mai tak update kan sampai errr ape org panggil err page view [lupe dah kau] Mai jatuh gedebuk gedebok. Malu pulak rase nak update xD wkwkw. Mesti ramai dah lupe Mai ni. Dah la macam kuman je dalam blogger world leas tu pemalas pulak nak update -.- terukkan. Mase mencemburui kite tu yang tak sempat.

Nak tahu tak esok my birthday :D korang wajib wish xD wkwkw. Err tak tahu nak cakap ape dah sebab rase awkward sikit sekarang ni =..= hampeh kan. Lantak la. Wassalam korang,. Thanks bace tau. Terharu *kesat hingus

Tak kait : Wahh class rep Mai, Azeem menyanyi time dinner and suare die sangat awesome. Berbaris fans xD

8 comments:

Aireyn Ashra ツ said...

sama lah mcm saya kitorg dah macam stranger , sedih sngt :'( anyway happy birthday to you esok ;)

kopi pasta said...

ohh, igt kan mghilang sbb busy buat persiapan kahwin...

happy besday in advance. smoga umur diberkati dan dpermudahkan urusan... :)

Nur Amalina Maisarah said...

Aireyn Ashra : tau xpe..sedih sgt kan..thankss a lot kayh ^^
Kopi : ptuiihh xD mne nak kawin nye..calon xdak lg..trimass n amiiinnn :D

kopi pasta said...

datang ni nak wish...

SELAMAT ULANG TAHUN KEJADIAN yg ke- tutt tutt *bgi suspen*

smoga selagi bernyawa, umur diberkati. dpermudahkan rezeki. DAN smoga cepat bertemu JODOH. amin. jgn lupa hantar e-kad kahwin bila dh spai seru ya :)

LydSunshine said...

Happy bday Maisarah.

Nur Amalina Maisarah said...

Kopi : Wah second wish utk hari kejadian :D haha..Amiiinnnn moga2 kan ^.^ kalau budget besar nnt kawin aku ajak kau :p huahua
LydSunshine : tenkiuu mok su <3 heee

FarhanahAdzlan said...

takpe redha jee :) ada hikmahnya :)
happy birthdayy walaupun rasanya mcam dahh lambat je hehe. smoga panjang umur dan dimurahkan rezeki yg halal serta dipermudahkan sgalanya :)

smile always :)

Nur Amalina Maisarah said...

Farhanah : hehe takpe la janji wish..sorry jugak lmbt reply :) tengss okay dear <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...